Kids Borysov Academy: весняний набір


DSC_2154_result

Попереду весняні канікули, і у нас знову є фантастична пропозиція для підлітків: спробувати себе у ролі кухаря, бармена та офіціанта, дізнатися, як все це працює та пройти стажування в одному з найкращих ресторанів міста – RONIN.

5 днів, безліч нових продуктів, страв та напоїв, практика під кураторством професійних шефів та бариста, майстер-класи з гостинності та святкова гала-вечеря для батьків – наприкінці курсу.

Робота на професійній кухні, за баром і в залах під кураторством команди одного з кращих ресторанів міста.

Не майстер-клас, а системне занурення в усі процеси, що відбуваються в ресторані, який може одночасно приймати 450 гостей. Сучасне обладнання – теппан (японський плаский гриль), льодові вітрини для риби, камери для визрівання м’яса, пакоджети, кава-машини і багато іншого, мотивація, нові знайомства, справжні робочі завдання і, звісно, відпочинок після продуктивного дня.
.

Курс триває 5 днів (2700 гривень), можна записатися тільки на 1 день (599 гривень).

*Вартість включає все необхідне для навчання та стажування (форма, продукти), харчування протягом дня (мінімум 3 рази), відпочинок і розваги на базі BabyRock

Коли: 26 березня – 1 квітня

Де: стажування відбувається на базі ресторану японсько-перуанської кухні Nikkei, Зоологічна, 10

Реєстрація за номером:  093 586 28 76

Навчальний план

1 день

11.00  Знайомство та сніданок 
12.00 Як влаштований ресторан? Екскурсія по залах і цехах RONIN. Процеси, які відбуваються в ресторані. Взаємодія кухні і залу.
13.00 Гастрономічні традиції Японії. Еволюція суші. Перу – батьківщина тисячі продуктів. Традиційні продукти і техніки Перу. Креольська кухня. Кухня Nikkei.
14.00 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)
15.00 Обідня перерва
15.30 Практика на кухні. Тема «Суші і ролли». Майстер-клас з приготування роллів «Філадельфія з лососем». Підготовка рису для суші. Стандарти якості риби. Японська нарізка риби.

16.30 Практика за баром. Тема «Лимонад». Види лимонадів, поєднання і пропорції при приготуванні безалкогольних напоїв

17.00 Вечеря
17.30 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)

2 день

11.00 Сніданок 
12.00 Екзотична риба. Свіжість риби. Утримання лобстерів і крабів в акваріумі, організація роботи льодової вітрини для риби.

13.00 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)
14.30 Обід
15.00 Практика на кухні «Рис Чаоха з куркою». Японський плаский гриль. Майстер-клас по роботі з теппаном.
16.00 Практика за баром. Тема «Кава». Види кавового зерна. Арабіка і робуста. Обсмаження кави. Кавові напої. Ідеальна чашка капучіно.

17.00 Вечеря
17.30 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)

3 день

11.00  Сніданок 
12.00 М’ясо. Оброблення м’яса. Визрівання м’яса. Як готується стейк? Ідеальний стейк на robata grill.

13.00 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)
14.30 Обід
15.00 Практика на кухні «Каусас з курячим стегном». Традиційна перуанська кухня. Презентація страв, конкурс подач.
16.30 Заняття на барі «Незвичні кавові напої». Мигдалеве і кокосове молоко. Каппуорандж.

17.00 Вечеря
17.30 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)

4 день

11.00 Сніданок
12.00 Як влаштований кондитерський цех? Устаткування і технології. Види десертів.
13.00 Робочі завдання адміністратора ресторану. Чек-листи і тайм-мендежмент.
13.30 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)
14.30 Обід
15.00 Практичне заняття в кондитерському цеху. Приготування моті. Традиційні японські десерти. Сучасні техніки. Робота з пакоджетом.

16.00 Заняття за баром. Тема «Морси». Сезонні ягоди і фрукти
17.00 Вечеря
17.30 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)

5 день

11.00 Сніданок
12.00 Командна робота. конкурсні завдання
13.00 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)
14.30 Обід
15.00 Практична робота на кухні. Тема «WOK». Локшина WOK з різними добавками. Тайм-менеджмент на кухні.

16.00 Заняття на барі. Безалкогольні коктейлі.
17.00 Вечеря
17.30 Стажування, робота та процесах під кураторством команди RONIN (максимум 2 підлітків на одному процесі)

*В навчальному плані можуть бути незначні зміни